SATAGRAFIAN HISTORIAA

Satagrafia on vuonna 1987 perustettu perheyritys joka alkuaikoina valmisti pääsääntöisesti teknisiä piirustuksia ja räjäytyskuvia mm. teollisuden tarpeisiin. Myös vapaankäden kuvitukset olivat merkittävä osa toimintaa. Teknisen alan tuntemus yhdistettynä taiteellisuuteen ja luovuuteen loivat erityispiirteitä toiminnalle.

 

Tietotekniikan kehittyessä, 90-luvun alkupuolella, alettiin sitä hyödyntää  osana teknisten piirrosten toteuttamista sekä vahvemmin myös mainonnan toteuttamisen apuvälineenä.

 

90-luvun lopulla hankittiin ensimmäinen suurkuvatulostin sekä teippileikkuri, joilla pystyttiin toteuttamaan laajemmin mainonnan tarpeita. Samalla töiden painopiste siirtyi enemmän mainonnan ja markkinoinnin palveluiden tuottamiseen.

 

Toiminnan laajentuessa vanhat toimitilat jäivät liian pieneksi ja nykyisiin, toimintaa varten valmistuneeseen toimitilaan päästiin muuttamaan vuonna 2001. Myös silkkipaino- sekä muovilevytuotantoa kehitettiin ja muovilevyjen työstö sekä merkinnät ovat edelleen vahvoja toimialueita.

 

Tällä vuosituhannella ja varsinkin viime vuosina toiminta on suuntautunut aina vahvemmin tuotannollisiin töihin. Tuotantolaitteita sekä toimintaa on kehitetty koko ajan vastaamaan nykyajan tarpeita.

 

Yhteystiedot

+358 10 501 3280

Korkeaojantie 11

32860 Korkeaoja

 

satagrafia @ satagrafia.fi